Egy gyereknek (9 éves fiú) milyen szülinapi ajándékot adjak?
13
Akkor vesz a kedves apuka szemüveget,de ellenben nem kötelező csapatban játszani,mert mondjuk célba találni jó😀
Mondjuk másik a légpuska lenne,az meg normális 100+
Mondjuk ennyi erővel egy csuzli🤔
8-as vagyok, a lego is nagyon jó!
Én egyébként magamból indúltam ki, mert én 10 évesen ezeknek örültem volna na meg videójátékoknak, mondjuk most is xd.
A műszaki könyv meg katonai cuccok nevetségesek, főleg ha kicsit nem is érdekli a téma. Egy gimis korú gyereknek jók lennének akinek kifejezettem ezek az érdeklődési körei.
iPhone 13.
Haladni kell a korral.
Az a baj kérdező hogy 10 éves gyerekről van szó,aki már fel felé nő,vagyis most nem egy 3-6 évs vgyerekről van szó nem egy dedósróól,főént nem lányról van szó...
Válaszolok elfelejtik hogy mik érdekli egy normális fiút:
Persze,érdekli a műszaki dolgok iránt,haditechnika,történelem,pirotechnikai dolgok iránt,vagy esetleg freestlyle bicók/rollerek iránt:.
Vagy ennyi erővel vegyél csokit,de eskü,10 éves gyerek,akiremélem nem értelmileg vissza maradt,és örökmozgó,nem fog egy rohadt legoval bent ülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!