Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 1 éves gyereknek ajándék?

1 éves gyereknek ajándék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olvasgattam régebbi kérdéseket itt a gyakorin.

És adtak valakinek egy nagyon jó ötletet, hogy azt adja első szülinapjára a gyermekének, hogy ültessenek egy fa csemetét ami az ő fája lesz. Na nekem ez az ötlet naaaagyon megtetszett viszont az én gyerekemnek január végén van a szülinapja 😅 Akkor is lehet fát ültetni? És hogy kell? Illetve ha nincs kerted hova lehet ültetni, hogy azért tudd, hogy azt te ültetted de ne is vágják ki?

Akinek nem tetszik az ötlet tiszteletben tartom de kérem olya n írjon csak aki tud érdemben hozzászolni.

2022. aug. 21. 17:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Oh köszi elültetem a főtéren😅😅
2022. aug. 21. 17:41
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon jó a faültetés ötlet, és nem muszáj januárban, lehet előbb is. Meg kell kérdezni esetleg az önkormányzatot, hova lehetne ültetni, és kis táblát is tenni oda a nevével, hogy kinek a fája.
2022. aug. 21. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
1es, nem azt kérdezték, hogy te milyen ajándéknak örülnél...
2022. aug. 21. 22:25
 4/5 NTBS ***** válasza:
100%
Jó ötlet a faültetés. Egzotikus növényt cserépbe is lehet.
2022. aug. 23. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem ertem hogy egy 1 eves gyereknek minek ajandek?
2022. aug. 31. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!