Mit adjak neki szülinapjára?
Figyelt kérdés
Unoka tesóm most lesz 5 éves.
Mit készítsek, adjak neki?
Maximum 2000ftot tudok csak rászánni.
2022. aug. 17. 16:15
1/15 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleit. Én is ezt teszem minden évben az unokaöcsik/húgok esetében. Évi 3-4 alkalommal találkozunk, honnan a búbánatos illatos virágból tudnám, mi a jó ajándék egy ekkora gyereknek? Én is mindig megmondom a tesóimnak, hogy fejenként ennyit szánok, ebből mi az, ami hasznos/jó ajándék lenne nekik?
2/15 anonim válasza:
Színező füzet matricákkal? Egy kosárka, apróbb csokikkal? Léggömb, színes ceruzák, kártya, mesekönyv, gyurma, vízfesték ecsetekkel, ilyesmik.
Fiú vagy lány amúgy?
3/15 anonim válasza:
2000 Ft.-ból lassan már kenyeret sem kapsz. Emeld meg a büdzsét.
4/15 anonim válasza:
Kifestő, rajzlap, ceruza, filc, ilyesmi mindig fogy.
5/15 anonim válasza:
Kérdező, te pontozgatod le a válaszokat? Ha igen, akkor vegyél 2 doboz óvszert az unokaöccsnek, vagy oldd meg egyedül a 2000 Ft-odból.
Ezt is lepontozhatod.
6/15 anonim válasza:
Plüssjáték, gyurma, kifestő.
Szerintem állatos/farmos/dzsungeles kifestővel nem lehet melléfogni.
8/15 anonim válasza:
Jó lenne tudni, fiú vagy lány-e a gyermek. De a kifestő, plüss, gyurma, kirakó, labda mindig jó választás lehet! Pepcoban elég jó áron vannak ilyenek is.
9/15 anonim válasza:
Komolyan mondom, megkérdezem Lány vagy férfiú és lepontozzák 32% százalékra.. Ez teljesen a legallja a troll rétegnek :D Egyébként mi próbálnánk segíteni ezért kéne tudni hogy lány vagy fiú
10/15 anonim válasza:
Add a szüleinek a pénzt h vegyenek rajta valamit neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!