Mit tegyek ha nem tudok örülni szülinapomkor?
Figyelt kérdés
18 lettem, baráti társaságom nagy része felköszöntött, (nem mindenki, ez egy kicsit aggaszt, hiszen én is felköszöntöttem őket, holnap megyünk bulizni), a szüleimtől jogsit kapok meg egy nyaralást, de nem is ez a lényeg. Szóval egyszerűen nem tudok örülni, inkább szomorú vagyok hogy már hivatalosan is nagykorú vagyok, öregnek érzem magam, illetve a nagybetűs élet van előttem, stb.. Telnek az évek. Visszagondolok amikor kicsi voltam milyen jó volt, néztem a minecraft videókat, játszottam gépen, apukám adta fel nekem a tippmixet, most meg ezek közül egyik sem van jelen az életemben, a régi videósoknak gyerekük/párjuk van, baráti társaságom közül is felnőttek az emberek, és annyira rossz nézni hogy felnőttem. Egyszerűen hiányzik valami az életemből, talán a 14-15 éves énem, és bármit megtennék hogy visszamehessek. Most csak én vagyok ilyen depressziós vagy veletek is szokott ez előfordulni? Minden véleményre kiváncsi vagyok:D2022. aug. 8. 23:31
11/11 A kérdező kommentje:
8-9#
Köszönöm, igen hasonló a problémám nekem is sajnos.
Nektek is boldog szulinapot utolag:D
2022. aug. 15. 21:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!