Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit tegyek ha nem tudok...

Mit tegyek ha nem tudok örülni szülinapomkor?

Figyelt kérdés
18 lettem, baráti társaságom nagy része felköszöntött, (nem mindenki, ez egy kicsit aggaszt, hiszen én is felköszöntöttem őket, holnap megyünk bulizni), a szüleimtől jogsit kapok meg egy nyaralást, de nem is ez a lényeg. Szóval egyszerűen nem tudok örülni, inkább szomorú vagyok hogy már hivatalosan is nagykorú vagyok, öregnek érzem magam, illetve a nagybetűs élet van előttem, stb.. Telnek az évek. Visszagondolok amikor kicsi voltam milyen jó volt, néztem a minecraft videókat, játszottam gépen, apukám adta fel nekem a tippmixet, most meg ezek közül egyik sem van jelen az életemben, a régi videósoknak gyerekük/párjuk van, baráti társaságom közül is felnőttek az emberek, és annyira rossz nézni hogy felnőttem. Egyszerűen hiányzik valami az életemből, talán a 14-15 éves énem, és bármit megtennék hogy visszamehessek. Most csak én vagyok ilyen depressziós vagy veletek is szokott ez előfordulni? Minden véleményre kiváncsi vagyok:D

2022. aug. 8. 23:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

8-9#

Köszönöm, igen hasonló a problémám nekem is sajnos.

Nektek is boldog szulinapot utolag:D

2022. aug. 15. 21:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!