6 éves kislánynak mit vegyek születésnapjára? Minek örülnek, mivel játszanak szívesen az ekkora gyerekek?
Ha barbie a kedvenc, akkor kapjon barbie-t!
Az én lányom is 6 éves és imádja őket és igen, megveszem neki, nemhogy az ötödiket, hanem lassan a harmincadikat. Minden alkalomra barbie-t kér. De játszik is mindegyikkel. Vagy ha nem konkrétan barbie baba, akkor lehet egy csomó kelléket, kiegészítőt kapni hozzájuk.
Születésnapra azt kapjon, amit szeretne!
Ebben a korban szeretik még a lego friends-t pl. Vagy már a csajos dolgok is érdeklik őket, hajkréta, gyerek smink készlet, csillámtetkó, ékszer készítő szett, ilyesmik.
Én elvinném magammal nézelődni, aztán úgyis látod, hogy mire csillan fel a szeme. Nem, semmiképp nem venném meg neki ott, akkor, azonnal a szeme láttára, a jelenlétében, hanem figyelném, hogy mi(k) az(ok), a dolog/dolgok, ami(k) tetszenek neki, aztán - ha súlyosabb, komolyabb kiadást jelentő összegről van szó, akkor a lányommal/fiammal, vagy a vejemmel/menyemmel (esetleg mindkettővel) leülve megbeszélném, hogy akkor egy dolgot kapjon a gyermek, de az értékesebb legyen.
Mégegyszer mondom: szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!