Mivel lephetném meg a páromat?
Figyelt kérdés
40 éves nőről van szó, pár éve vagyunk együtt, tudom, hogy én ismerem őt a legjobban, de érdekelne, hátha van valami jó ötletetek. Áprilisban lesz a szülinapja, amiket szeret: filmek, mozi, színház, olvasás, inkább otthonülős típus mint én, belföldön szoktunk menni néha egy kis kirándulós-wellness útra. Van listám könyvekről, amiket szeretne, így onnan már választottam neki, ill. erotikus játékszert is, mert nagyon szeretjük az ilyesmit, tudom minek örülne, és még egy fülbevalót néztem neki, szereti az ezüst ékszereket. Amire szükségünk van azt megszoktuk venni amúgy is magunknak, de jó lenne meglepni valamivel, aminek tényleg örül. Tudom hogy új hajvasalót akar venni, na de ahhoz aztán nem értek. A leírás alapján van valami ötletetek?2022. febr. 24. 14:51
1/4 anonim válasza:
Én elvinném a helyedben egy jó kis wellness hétvégére:) oda viheti a könyvet is relaxálni és a játékot is kihasználhatjátok.
Hajvasalóból a Remington márkát ajánlom, abból is azokat amiknek állítható a hőfoka. Én évek óta használom és nagyon jól dolgozik, nem roncsolja a hajam.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2022. febr. 24. 15:33
3/4 NTBS válasza:
Kulturális hétvége, összekötve pajzán percekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!