Milyen apro ajándékot vegyek egy 10 es egy 7 evesnek szulinapra? Gaz ha egyiknek adok penzt a masiknak nem? fiuk (van meg egy tesojuk akinek meg jovo heten lesz a szulinapjuk)
a 7eves a keresztgyerekem, egybe lesz tartva a szulinapjuk... neki penzt adnek
viszont a 10 eves nagyon nem viselkedik szepen
arra gondoltam mindkettőnek veszek valami apróságot es a keresztfiamnak adok penzt is...
de mindnuk megvan es igy nagyon nehez barmit is kitalalni
mert egyszer mar meglett tartva nekik kulon kulon arra vittem sorsjegyet.... de most a nagy bulira fogalmam sincs hogy legyen
Nézd te ismered őket neked kell tudnod,hogy minek örülnének én a pénzt mindig személytelennek tartottam bár hozzá tenném a 19 éves unokaöcsémnek azt szoktam adni,mert fogalmam sincs az ízléséről kapcsolatban
Elhívtam őt hogy nézzen cipőt és majd én fizetem olyan cipöt választott amire soha rá se néznék nemhogy megvenném..szóval mi már nagyon távol állunk egymástól ízlésben stb
Viszont nálad a 2 lurkó azért még "kicsi" ezért se javasolnám a pénzt
Csak van mindkettőnek hobbija érdeklődési köre amit szeret gondolom
Miért nem mész rá ilyenkor hasznos közös ajándékra? Mondjuk társas?
A fiúk mindig is nehéz esetek voltak ajándék szempontjából de te látod őket te tudod hogy mit szeretnek és mit nem és sokszor ezért se értem ezeket a kérdéseket mit vegyek neki/k?
A válasz: honnan tudjam?
Nem bántás meg semmi de milyen értelmes választ vársz erre a kérdésre?
Sajna tenyleg mindenuk megvan, amit el tudtok kepzelni.. xbox subway meg quad is van
karacsonyra is konyvet kaptak tolem... meg a csodák palotájaba belépőt .. egyszeruen nem tudok kit kitalalalni illetve a szulok azt mondjak kerdezzem meg oket.... de nem tudtak karacsonyra se mit mondani azert lett vegul konyv :D
csak bíztam benne hogy van valakinek valami kreativ otlete ami aprosag, mert penzt fogok adni (hiszen az o nagyszülei is minden alkalomra adtak nekem penzt amibol a jogsimat meg is tudtam szerezni) elvittek a szulok nyaralni szoval a keresztgyerek tobb penzt kap mint a masik csak valami kellene meg melle...hogy ne legyen annyira személytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!