Mit vegyek a legjobb barátnőm 16. szülinapjára?
Figyelt kérdés
December végén van a szülinapja, úgyhogy van még időm, de már elgondolkodtam ezen, és őszintén nincs sok ötletem.
Amik eszembe jutottak:
-közös képeink kinyomtatva
-csoki, bonbon vagy valami édesség
(Ez természetesen nem elég, és nem is biztos hogy ezeket fogom adni, csak átfutott a fejemen)
Mit adhatnék neki szerintetek? Sminkelni nem szokott, így kozmetikumot se tudnék neki ajándékozni nagyon..
2021. okt. 30. 23:37
1/6 anonim válasza:
Miért ne lenne elég egy doboz bonbon?
2/6 anonim válasza:
Hali, előző években ajándékoztátok egymást? Ha igen próbálj meg az alapján elindulni, érték ügyileg is ezt tudok ajánlani, hogy a tapasztalataidra hagyatkozz, ha nem nagyon van alap akkor a csoki jó ötlet lehet egy 16 éves lány számára.
3/6 Hanna S válasza:
Vegyél neki valami egyszerű ajándékot, aztán pedig tölts vele együtt sok időt a szülinapján, én biztos vagyok benne, hogy ez lesz számára a legjobb szülinapi ajándék :)
5/6 anonim válasza:
Utolsó: Illetlenség ilyet adni ajándékba.
6/6 anonim válasza:
Parfüm?
Tisztalkodasi csomag?
Arctisztito keszülek?
Hajformazo? Szarito, vasalo, göndöritö?
Taska?
Ruha, barmilyen, pizsama - mamusz ?
Ajandekutalvany a kedvenc ruhaüzletebe?
Ekszer?
Diffuzoros illatosito?
Telefontok, fülhallgato?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!