Barátnőnek születésnapi ajándék. Mit vegyek, vélemény?
2-3 napos kirándulás egy romantikus városkába/wellneses hétvége sok élménnyel vagy ékszer, ha szereti azokat. Hobbyjait ha tudod, akkor ahhoz valami.
De azt megjegyzem, hogy ha ő nincs ilyen jó anyagi helyzetben, lehet a drága ajándéktól rosszul fogja magát érezni (hisz nem fog tudni ilyen összegben visszaajándékozni - én legalábbis nem tudnék így örülni semminek, mert lefizetésnek tűnne). De ezt te tudod, te érzed.
Virág, torta, parfüm.
Vagy elmenni egy jó étterembe.
Vagy egy program, ha tudod, hogy mit szeret, mire vágyik.
Én max 10-15 ezret költenék (20 év felett, átlag fizetéssel). Ha még diák vagy, akkor 5-7 ezer max. Ez csak egy szülinap, plusz csak 10 hónapos a kapcsolat is. A többi szülinapra akkor mit veszel?
Nem az ár számít, hanem a gondolat mögötte. Kedvenc szülinapi ajándékaim az élmények, amikre életem végéig emlékezni fogok(pl Egerben egy nap romantikus programokkal, amit ő szervezett meg). Vagy kedvenc parfüm/ egy szép nyaklánc. Hobbym a rajzolás és kaptam egy gyönyörű ceruzakészletet/ vásznakat festéshez. De volt, hogy párom süteményt sütött és aranyosan dekorálta - nekem ezek többet érnek minden drága ajándéknál.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!