Szülinap az minden évben ugyanazon a napon van? Pl 2018 okt 2 2019 okt 2 2020 okt 2
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 20:56
21/27 anonim válasza:
6-7 válaszban a kérdező még válaszolt is a kérdésre, szóval szerintem csak a kategóriát nézte be (remélem legalábbis), és ez humor lett volna.
22/27 anonim válasza:
Egyébként nem tudom, hogy megfigyelted-e már, hogy szinte minden ember pont a szülinapján született, érdekes egybeesés.
23/27 anonim válasza:
Nekem néha május 21-ről átcsúszik május 20-ra.
24/27 anonim válasza:
"Csak a dátum ugyanaz"
Még csak ez sem igaz. Pld. 2018 okt. 8 nem ugyanaz mint a 2019 okt. 8.-a. Egy év van köztük. Ha már...
25/27 kokohoho válasza:
Születésnapja mindenkinek csak egy van, amelyiken megszületett és az összes többi születésnapnak nevezett nap, a születése napjának az évfordulója, amelyiken azt az egy bizonyos napot ünnepli. Pl a házasságkötés napját sem nevezzük házasságkötés napjának, hanem házassági évfordulónak.
26/27 anonim válasza:
Hülye vagy fiam mint a szódás a lovát!
27/27 anonim válasza:
Te vagy az a kisfiú a 06 50 es reklámból?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!