Mit gondoltok arról ha a tizenhatodik születésnapomra nem kaptam ajándékot , tortát a szüleimtől ?
Figyelt kérdés
16/L2021. jún. 12. 13:03
1/6 anonim válasza:
Életemben,nem kaptam semmit se születésnapomra,se névnapomra,se karácsonyra . Pedig 48/F már saját családom,van de én sem veszek semmit senkinek,semmit .Mert a szeretett,nem pénz kérdése,vagy ajándékkal nem lehet megvenni !
2/6 anonim válasza:
Semmit, mert nem tudom, hogy mi az oka. Én kb. 13 éves korom óta nem kérek semmit szülinapomra, idén sem fogok, nem vagyok különleges, engem ne ünnepeljen senki.
3/6 anonim válasza:
Sosem kaptam semmit se karácsonyra,névnapra szülinapra.Amikor a barátaim 50-100 ezret összelocsoltak húsvétkor én 0ft-ot.40 éves vagyok.Egyszer egy barátnőm vett nekem vmi kis apróságot,egyszerűen nem tudtam elfogadni annyira kellemetlenül érintett.Nem tudtam kezelni hogy kapok..
4/6 anonim válasza:
Mivel a családod konkrét helyzetét és a kapcsolatodat a szüleiddel nem ismerem, így nem szólok semmit. Kielégítő volt a válasz? Vagy arra vársz hogy mindenki sajnáljon most ezért?
5/6 anonim válasza:
Emlékeim szerint a 16-ra pont én se kaptam semmit. Nem dőlt össze a világ, természetesen felköszöntöttek.
6/6 anonim válasza:
16. Szülinapomon én se kaptam kézzelfogható ajándékot. Viszont apám és nagyapám jött a házikészítésű pálinkával, alaposan leittuk magunkra.
Ha felköszöntöttek akkor nem értem a hiszti tárgyát.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!