Közeleg a szülinapom a párom kérdezte hogy mit szertnék, nem régóta vagyunk együtt egyébként de nem tudom mit kérjek hogy ne költsön rám sokat?
Neked kellene tudnod, hogy miket szeretsz. Anélkül nagyon nehéz ötletelni, azon túl, hogy ne legyen drága.
Ha nagyon nem jutsz előrébb, küldöm az antikváriumos kívánságlistámat, az átvétel során pedig dicshimnuszt fogok zengeni önzetlenségedről :) Amilyen hangom van garantáltan örök emlék lesz :D
Ékszereket viselsz? Én nemrég találtam egy nagyon szuper ékszer webáruházat (de csak miután helyben sokkot kaptam az ezüst fülbevaló áraktól, de fémérzékeny vagyok :( Még postaköltséggel is olcsóbban jöttem ki a fülbevalóval, plusz két ezüst medállal unokahugomnak és a legjobb barátnőjének, mint a helyi 50 %- os árengedményes lehetőséggel.
Kérhetsz egy bögrét (és akkor majd minden reggel a párodra gondolsz, mikor iszod a teát)
Sapkát, sálat, az is olyan, hogy a párodra gondolsz, mikor hordod.
Én nagyon szeretem a tarka írószereket is, sokszor kapok ilyesmit ajándékba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!