Ötletek hogy mit adjak a barátnőmnek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Hétvégén lesz a szülinapja és nem tudom még mit vegyek neki. A piros a kedvenc színe és úgy gondoltam higy csak piros (esetleg rózsaszín) dolgokat veszek neki. Nem sminkkel, nem fogyaszt semmi alkoholt se energiaitalt, alig festi színekkel a körmét (úgy értem hogy a halvány, natúr színeket szereti)
Eddig ezeket vettem: KitKat, labello, arcmaszk, chupa chups üdítő, köröm matrica, gumicukor
Eddig ezeket kevésnek találtam. Gondoltam veszek neki egy kép keretet benne egy közös képpel de eddig mindig vettem neki ha volt valami.
2021. ápr. 27. 18:18
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezeket mind pakold bele egy szép dobozba és add oda neki egy program közben. Menjetek el mondjuk piknikezni, csomagolj szendvicset, üdítőt stb. :) Esetleg Pinteresten még érdemes nézelődni, ott van sok kreatív ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!