Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit tegyek?

Mit tegyek?

Figyelt kérdés

#születésnap #szülő #Feledèkenysèg
2021. ápr. 4. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10: Nem a fenét nem érdekel! És ez így van jól.

Nem durcásan, de segíts nekik, hogy eszükbe jusson. Hiszen ezért írtál, ezért írunk neked. ha viszont csak szemrehányás van benned, akkor tényleg hagyd. De ekkor semmivel sem lesz neked jobb.

2021. ápr. 8. 13:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem most viccem kívül már nem èrdekel túl tettem magam rajta, ha csak bosszúskodnèk az nem csak nekik ártana hanem nekem is.
2021. ápr. 8. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
Azért én biztatlak, hogy valahogyan de nem szemrehányóan jelezd számukra, hogy fontos neked a szeretetük, ezt pedig például a születésnapodon szeretnéd, ha ők is viszonoznák neked. Ha most ezt a kérdést ejted, honnan tudnák meg ezt? (Sajnos sokan csak gyűjtik magukban az indulatot ami egyszer csak kirobban. Ismered a viccet: "... Nyuszika bxxx meg a fűnyíródat!"
2021. ápr. 8. 14:06
 14/17 anonim válasza:
100%

Vedd lazára! Csokor virág, üveg (jó)bor és köszöntsd fel őket annak örömére, hogy téged pontosan X éve, Y hónapja és Z napja a világra segítettek!

Ha túl nagy a csodálkozás, ill. a jókedv, akkor hozzá teheted: ha véletlenül nem lettek volna jelen a nagy eseménynél, sebaj, tegyenek úgy mintha...

2021. ápr. 8. 14:52
 15/17 Cortez.felesege válasza:
Ha számodra fontos személyek felejeteték el akkor mindenkép tisztázd velül. Akár csak úgy kérdezd meg, hogy milyen nap volt a szülinapod időpontján. Ha pedig nem olyan fontosnak gondolod azokat az emebreket, akik elfelejteték, akkor valószínűleg nem jelentesz nekik sokat, csak egy ismerősnek tarthatnak, akit csak úgy ellehet felejteni. Én megszakítanám velük a kapcsolatot.
2021. ápr. 10. 02:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen elfelejtős vagyok. :(((

Hiába no, napokig eszemben van a köszöntés, de mégis pont aznap kimegy a fejemből. Szerencsére a barátaim tudják ezt rólam, nem haragszanak meg rám emiatt. Csak nekem kell röstelkednem mindig. :(

2021. ápr. 10. 11:49
 17/17 A kérdező kommentje:
15# nem hinném hogy anyámmal megkène ezért szakítani a kapcsolatot...
2021. ápr. 10. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!