Milyen ajándékot adjak a barátomnak születésnapja alkalmából így, hogy kb minden bolt be van zárva?
Figyelt kérdés
Egy kézzel készített torta (én csinálnám) elég lenne vagy az kevés? Ferfirol van szó, szereti az édeset.2021. márc. 18. 08:49
1/6 anonim válasza:
Nekem 6 év után bevallotta a kedvesem, hogy bár minden ajándéknak örült, a kedvence a képmontázs (a neveink kezdőbetűiben kiskorú képek, körülötte közös képek) volt és persze a torták. Rengeteg jó recept van a neten, ha tudod, melyik a kedvenc tortája vagy sütije, olyat is lehet vagy a kedvenc csokija ízvilágát megalkotni tortában. Imádni fogja, mert Te készítetted! :)
Sok sikert hozzá :).
2/6 anonim válasza:
A legjobb ajándékok (általában) a saját kezűleg készítettek, mert látja az ajándékozott, hogy időt, energiát öltél bele, nem egyszerűen csak bementél a boltba és megvetted ami szembejött.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor a torta jo otlet? Azert gondoltam, mert igy hogy nincs nyitva semmi szerintem nincs ertelme vennem egy 20. tusfurdot vagy 10. parfumot :/ Viszont tenyleg nagyon edesszaju, ha meg sajat magam csinalom akkor az még szemelyes is.
2021. márc. 18. 11:12
4/6 anonim válasza:
Igen, a torta jó ötlet, biztos örülni fog.
5/6 anonim válasza:
Szerintem szuper ötlet, könnyen lehet látványos tortát készíteni, ha mondjuk csokikat teszel rá és köré :)
6/6 anonim válasza:
Ha szereti a tortát, és szívesen csinálsz neki, tedd azt.
Mivel az élelmiszerboltok nyitva vannak, azt gondolom, minden hozzávalót gond nélkül be tudsz szerezni.
Egyébként internetről is lehet rendelni, én pl. húsvétra így rendelek ajándékot a gyerekeimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!