Barátom most lesz 18 éves, nincs ötletem mit adjak neki...Tippek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 15:54
1/13 anonim válasza:
Szerintem csoki,vagy ha tudod az érdeklődési körét akkor ahhoz kapcsolódó dolgot,de szerintem csoki+ölelés+puszi kombó,és hogy gondoltál rá,nem felejtetted el az elég.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. márc. 15. 16:28
4/13 anonim válasza:
Nem ismerem apárodat, de elég valószínű, hogy jobban örülne annak, amit a 2-es írt, mint amit az 1.
Valami szexi ruhát vehetnél és kényeztethetnéd is, annak biztosan örülne. Az ilyen csoki+ölelés+puzsi elég snassz dolog és persze majd megköszöni, de nem arra vágyott.
5/13 anonim válasza:
Igen, a #4-esnek igaza van
Egy 18 éves fiú bizony ilyen dolgokra vágyik a barátnőjétől még akkor is ha letagadná...
Csokit, tortát, öleléseket meg puszit majd kap az anyjától
6/13 anonim válasza:
Mivel nem adtál semmi támpontot,így sajnos nem én se tudok javasolni semmit sem.
7/13 anonim válasza:
Nem mindegy például, hogy mióta vagytok együtt, teljesen más ajándékot adnék ha fél éve vagyunk együtt, mint ha már évek óta együtt lennénk...
8/13 anonim válasza:
Egy Jachtot.De ha még nincs annyi pénzed,akkor először még csak egy Jetskit.
9/13 anonim válasza:
Szexi fehérnemű, masszázs, egy kis pia.
10/13 zsolti38 válasza:
a 2 válaszadó amit irt jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!