Ma van a szülinapom felköszöntenétek? Írnátok jó kívánságokat és motiváló dolgokat?
Figyelt kérdés
Cserébe megy a kezecske.:)
23 éves lettem.
További szép napot.🙂
2021. márc. 4. 13:55
22/37 anonim válasza:
Boldog szülinapot!!!
Ez egy csodálatos életkor, amikor még előtted az élet és bármi megtörténhet!
Nincs késő semmihez, bármit elérhetsz és bármi lehetsz még!
Tekints boldogan a jövőbe, mert még csak most kezdődik minden!
23/37 Miss Endzsi válasza:
Boldog Szülinapot! Legyen szép éved.
24/37 anonim válasza:
Nem szeretném elrontani a kedved, de ha idegenektől, névtelen kommentelőktől van erre szükséged, akkor szerintem kicsit gond van :(
25/37 anonim válasza:
#24 ezt muszáj volt...
szerintem nálad van gond ha nem bírod ki, hogy ne szólj be valakinek.
26/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek,kedvesek vagytok,nektek is hasonlóan sok sikert. 🙂
2021. márc. 4. 22:57
27/37 anonim válasza:
Nah azért az éneket se hagyjuk ki.
Boldog, boldog, boldog születésnapot. Kívánom, hogy legyen még, sok ilyen szép napod!🥳🎂
28/37 anonim válasza:
Kicsi szívem, kicsi szám, sok boldogságot kíván! 🎁🎂
29/37 anonim válasza:
25, nem beszóltam. Egy jótanács volt, szerintem érdemes lenne rajta elgondolkodni, hogy mi az oka, hogy valaki ennyire magányos.
30/37 anonim válasza:
Mekkora egy szánalmas ember vagy te...
Most tapsa vársz h beírtál ide valamit, amit mindenki tud, de volt annyira értelmes h nem jegyezte meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!