Illik köszönteni valakit amikor eléri a születéskor várható élettartamot?
6 vagyok. Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Eddig köszöntöttétek, de a 62-diket már nem?
A süvöt köszi, még sosem hallottam!
Feltétlen.
A következő szöveggel: "elérted, sőt meghaladtad azt a kort, amikorra halálod vártuk"!
Te Kérdező?!? Miért olyan fontos neked ez a várható életkor? Ebben a statisztikában benne van a nulla éves és a 110 éves is. Valaki előbb meghal, valaki később. Rajtad kívül senkinek nem jutna eszerint osztályozni, jellemezni valakit.
11-es vagyok
De ez hülyeség... Gondolom ilyen astomarhaság.
Ki tudja véletlenül balesete lesz vagy valami. Ez most nagyon hülyeség.
Igen van aki magzatkorban elhal és van aki máskor.
Ha már azért 80-100+os az ember aki persze tök jó. De ha neki mondjuk 56 éves kor volt jósolva és az 57-et tölti hülyeség.
Drága süv(sosem hallotta, még ezt a marhaságot)
Szóval drága süv! Gratulálok, hogy elérted az államilag kiszámított halandósági határt. Örömmel vesszük, hogy dacolsz a statisztikával, és még mindig élsz! További jó egészséget kívánunk, de számolj azzal, hogy bármikor lehúzhatod a rolót.
Na ez a köszöntés bizonyára jól fog esni az ünnepeltnek.
Gondolom te is örülnél, ilyen biztató szavaknak. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!