Hamarosan itt a szulinapom...?
Figyelt kérdés
Szoval mit kéne kérnem? (Picit hosszú, koszi ha elolvasod) Vagyis valami olyan dolgot amit nem unnék meg hamar, elektronikai eszköz nem kell, van egy szuper telefonom és egy ps4, ennél több nem kell. Érdekelnek a kések, dobócsillag, közelharci fegyverek stb. Gondolkodtam azon hogy veszek egy dobócsillagot, vagy egy pillangokest amin most nagyon hezitálok mert menő is meg lehet vele trükközni stb. Szoval az olyan dolgok érdekelnek amikkel lehet valamit csinálni esetleg tanulni a való életben. Olyan hogy kard meg ilyenek nem izgatnak, mert hiába vennénk egyet, párat hadonásznék vele az udvaron aztan menne a sarokban, meg sima kés sem kellene mert úgysem venném különösebben hasznát, a kardnak meg pláne. Gondolkodtam meg egy új kontaklencsén, de abból is valami mintáson. Kb ennyi. Válaszokat várom :) ui.: ne legyen annyira drága, nem vagyok Orbán fia. :D2021. jan. 27. 21:24
1/5 anonim válasza:
Ennyi buta szülinapos gyerekes kérdést komolyan.
Mi tudjuk hogy te mit akarsz?
Ha nincs szükséged semmire akkor ne kérj semmit.
Nincs eá törvény hogy szülinapea kötelező az ajándék
2/5 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem hogy mit akarok, hanem ötleteket
2021. jan. 28. 11:47
3/5 anonim válasza:
Kérj mondjuk pénzt (tudom az olyan személytelen sokak szerint) de lehet később sokkal hasznosabb mint valami porfogó a sarokban.
De igazából ez rajtad áll, mert mindenkinek más számít hasznosnak :D
4/5 A kérdező kommentje:
A pénz nem rossz ötlet :)
2021. jan. 28. 13:43
5/5 anonim válasza:
Dobócsillagot vagy kést. Ha elolvastad volna a saját írásod egyértelmű lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!