Hogy célozgassak rá, hogy mit szeretnék a szülinapomra?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 19:24
11/19 anonim válasza:
az hogy agymosásra való könyv, de persze ha azt akarja szíve joga,természetesen
12/19 A kérdező kommentje:
#9! Nyugi nem az!
Azt már rég elolvastam, és tudod mit? Imádtam!
2021. jan. 14. 15:36
13/19 anonim válasza:
a 2 herceg azóta is boldogan él :))))
14/19 anonim válasza:
Szerintem hozd fel témának, beszélj róla, pl.: "Anyu, képzeld ki jött a kedvenc íróm legújabb könyve." Vagy: "Anyu, kiolvastam minden könyvem, nincs mit olvassak". Vagy: " Anyu, úgy szeretnék néhány könyvet, kiolvastam az összeset".
Remélem, tudtam segíteni. 😊
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jan. 15. 06:32
16/19 anonim válasza:
Már több mint 10 éve, a bevált módszerem, hogy listát írok a kívánságaimból, és elküldöm a családtagjaimnak, mankóként. Amúgy ismernek, ha nem is listáról választanak, mindig jól eltalálják. De ha stresszes a december, örülni szoktak, hogy az én ajándékommal nem kell vacakolni:D
18/19 anonim válasza:
en azt szeretnem szulinapomra, egyszer 1 reszletet elolvastam, es nagyon tetszett
19/19 anonim válasza:
Egyszerűen mond meg hogy van ez a konyv ami nagyon tetszik és nagyon szeretnéd, és ha már úgy is itt a szülinapod akkor nagyon örülnél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!