Mit lehet venni egy 30 éves férfinak akit nem olyan régen ismerek?
Egy ideje ismerkedünk. Szeretném meglepni születésnapján. 30 éves lesz. Még nem tudom minek örülne igazán.
Szereti a focit, illetve az autókat. Sajnos csak tárgyi ajándék lehetséges a vírus miatt.
Tudnátok segíteni? Nem kell nagy dologra gondolni. :)
#3: Ritka egy bunkó ember vagy. Nekem ez már felfoghatatlan, hogy mi a francért kell ezen az oldalon folyamatosan kötekedni. Elkeserítő. :(
#4: Torta lesz!:)
#5: Nem iszik alkoholt. Igen értem amit írsz, csak szeretném meglepni. Viszont így nehéz, hogy nem annyira ismerjük egymást. A századik lomot meg nem akarom megvenni neki. Akkor lehet elég ha készítek egy tortàt!:)
After shave.
Egy illat ami passzol az egyéniségéhez.
A klasszikus megoldás: könyvet.
Ha már tudod, hogy szereti a focit meg az autókat, akkor ilyen témában keresgélj. Ha nem vagy biztos benne, hogy szeret-e olvasni, akkor biztosan vannak autós témában albumok is.
Esetleg, ha van kedvenc filme/sorozata, akkor azzal kapcsolatosat is találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!