A 30. szülinapja màsnak is pocsékul telt? Vagy csak engem ver az élet...?!
A 18. és 20. is jò sz@r volt...ugyebàr ezek ilyen "nevezetesebb" szàmok. Kis naiv akkor azt gondoltam "semmi gond, majd a 30 biztos szuper lesz"!
Hàt nem...ugyanolyan pocsék, ha nem pocsékabb!
Màs is volt ìgy, hogyan dolgoztad fel?
Igen, csak téged ver az élet.
Amúgy nem, mindenkinek vannak nehézségei, csak mert nem írja ki minden második ember hogy milyen gobdjai vannak, az nem azt jelenti, hogy csak neked vannak 😂
18 szülinapom végig zokogtam, ez van. Jé, de nem gobdolom hogy csak az én életem olyan nehéz, hogy az élet csak engem ver.
#1 vagyok, nem "trollkodok".
Csak mondom, hogy a szülinapod nem lesz magától szipi-szupi meg minden. Nem törvényszerű, hogy egy nap - ami amúgy à la nature teljesen olyan, mint a többi - csak úgy magától szuper legyen.
Ahhoz tervezés, szervezés kell.
Igen, tettem eleg sokat!
Ne itt eljetek ki a hulyesegeiteket, trollkodni otthon!
B+, a sopánkodás mellé semmilyen infót nem írtál ki, akkor mégis honnan szüljük meg, hogy te igenis tettél valamit?
Mit csináltál?
Vannak ilyenek akiknek a nevezetesebbek mindig rosszul sülnek el. Haverom pl. mindig ilyenkor kerül "bajba", lesz beteg. 18, 20, 25 és szerintem a 30. is így fog telni.
Vagy az anyám. A 40.-et mindenki elfelejtette, kivéve engem meg a testvérem. Ez különösen rossz fényt vet nagyszüleimre meg az apámra. Csoda, hogy mindig depressziós volt gyerekkoromban?
A szülinapod is ugyanolyan nap mint a többi. Talán jobban kellene élned és akkor a szülinapod sem lenne pocsék, nem?
Én a legtöbb szülinapomon dolgoztam, de magasról teszek rá, mert jól el vagyok az életben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!