Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Van valami ötletetetek hogy...

Van valami ötletetetek hogy mit vegyek nagymamám szülinapjára? Kisebb háztartási termékekre gondoltam

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 11:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
#8 nem, vagyok nagymama, meg csak anyuka se de imadok fozni es nagyon orulok a konyhaval kapcsolatos ajandekoknak. legujabb szerzemenyem egy olasz tesztagep, imadom, tegbap is lasagnet csinaltam friss tesztaval. par hete parom nagymamajatok koltozkodes alkalmabol egy csomo torolkozot kaptunk meg konyharuhakat es nagyon boldog voltam.
2020. aug. 6. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

Dagasztógép nagy segítség lehet

Olcsóbb árban tepsik sutotalak

Díszítő dolgok tortahoz valók

2020. aug. 6. 11:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nagymama vagyok, kifejezetten szeretek fözni.

Minden olyan valaminek örülnék, ami még nincs, és tényleg tudom hasznáni - ezt jobb elöre tisztázni vele, mert az elözö felsorolásában van több minden, ami nekem nem lenne érdekes/hasznos (ennek ellenére igen jó ötleteket írt) -, de egy könyvutalványnak is örülnék. Azért utalvány, mert akkor olyan könyvet veszek beöle, ami tényleg érdekel, ha kapok valami könyvet, akkor a legtöbb esetben nem igazán az, amit szeretnék, becserélni nem lehet, meg nem is igazán pozitív azokkal szemben, akik vették nekem.

De mindenképpen a legjobb ötlet, ha nem meglepetést adtok neki, hanem megbeszélve, hogy mit szeretne, akkor lesz a leginkább öröme benne.

2020. aug. 6. 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
jogos, ha esetleg nagyobb, ertekesebb gepet nezel ki akkor erdemes egyeztetni. lehet nem lesz meglepetes ha mar tud rola, de akkor is ajandek.
2020. aug. 6. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Többszörös nagymama vagyok, aki imád(na) olvasni, komoly könyvtáram van, de sajnos már nem megy. Elfárad a szemem és elálmosodom. Másnap vissza kell olvasnom oldalakat, mert elfelejtem, az elálmosodás miatt.

Nem állítom, hogy minden nagymamával így van, de az én társaságomra ez a jellemző.

Ha szakács volt a nagyid és a mai napig szeret sütni-főzni, akkor a konyhai segítő gép biztos, hogy jó választás!

2020. aug. 6. 12:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 ilyen esetben a hangoskonyvek nagyon jol johetnek!
2020. aug. 6. 12:49
 17/17 denibá válasza:
31%
Én legutóbb horgászfelszerelést vettem a nagymamámnak. De mivel soha életében nem horgászott, így nekem adta ... Attól a legboldogabb, ha az unokájának adhat valamit.
2020. aug. 11. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!