Születés napon mit ünneplünk és ki ünnepli?
Saját szemszögemből kikerülök egy ideális helyről,fázok,légszomj,idegen érintés,fény.
Nekem nem ünnep kikerülni a paradicsomból.
Inkább fogantatásom az ünnepelni való.
Szüleimnek indokolt a születésnapom ünneplése,hiszen akkor megfoghattak,megölelhettek.
Szerintetek?
Teljesen megértem reakciótokat, mertolyan gondolatok melyek kellemetlenek,de elmétek már elmismásolta széppé az ellenállást vált ki.
Freud mesternek is sok paciense öngyilkos lett,mert olyan dolgokkal szembesítette őket amiket nem tudtak elviselni.
Nyugi, nem vagy hülye, csak az emberek nem szeretik ha megkérdőjelezel egy számukra egyértelmű és felesleges dolgot. Gondolkodni nem ér, egyből furcsa leszel.
Amúgy igen, van valami abban amit írsz. De ha elvonatkoztatsz a szótól (születés), akkor én ezen a napon azt ünneplem, hogy megéltem még egy évet és nem döglöttem meg útközben. Egyszóval az éveid számát is ünnepled/ünneplitek.
A fogantatás napját nem lehet ünnepelni, mert nem fix, nem biztos,mivel senki nem lát bele a nő méhébe. Nem véletlen számolják a 40 hetet is az utolsó menstruációtól.
Ezzel szemben ugye a születés egy fix időpontban történik, kézzel fogható bizonyíték van rá, hogy akkor és ott történt meg.
13# Inkabb az ilyen onutalo hulyeket nem birjuk, nem a gondolkodast :D
Semmire nem emlekszem az anyamehbol, vagod, nincsenek rola emlekeim, hogy az nekem jo lett volna. Ellenben az eletbol egy rakas jo emlekem van es jovobeli celjaim, ergo megszuletni > anyamehben uszkalni mint egy egysejtu.
Van ra megoldas, ha valaki ruhelli az eletet...
Érdekes,hogy hülyeségnek tartjátok, még is becsméreltek ,ahelyett,hogy egyszerűen tovább lapoznátok!
Szóval nagyon betaláltam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!