Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Barátnőm ment szülinapi...

Barátnőm ment szülinapi buliba nélkülem. Ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Barátnőm ma ment szülinapi buliba egy osztálytársnőjének. Én úgy döntöttem, hogy elmegyek focimeccsre, ha egész este nélküle leszek. Ez a szülinapi buli olyan komplikált volt, hogy még.

A barátnője nem hívott meg engemet, mert ott lesz az egyik unokatestvére, és azt mondta az unokatestvére az ünnepeltnek, hogy nincs jó kapcsolatunk egymással, hogy fura vagyok. Senkinek nem ártottam, még ő neki sem. Ő engemet megvert, kigúnyolt. Az végett nem lettem meghívva mert a fiú nem kedvel engemet. De aztán az ünnepelt azt mondta, hogy elmehetek, de csak ülni fogok. Barátnőm nem szerette volna, hogy menjek vele, mert senki se viszi saját magával a párjukat. Az ünnepelt kérdezi a barátnőmtől, hogy megyek-i akkor. A barátnőm azt mondta, hogy nem. Barátnőm azt mondta hogy éjfélkor, úgy 2-4 körül fognak végezni kB. Nem tudja. Hogy el-i mehetek érte. Úgy volt hogy ott alszik a barátnőjénél, de mondtam, hogy elmegyek érte. De most olyan fáradt vagyok, focimeccsről hazajöttem, 150 utaztam, full fáradt vagyok.

A másik dolog ami nagyon meglepett, az pedig az, hogy a barátnőm másik barátnőjének lesz a szülinapja, és meg lett hívva, és még ÉN IS. Néhányszor elvittem a barátnőjét iskolába, mert egy osztályba járnak, lehet ez végett is meghívott. Egy tányérból fogunk enni nem tudom miért. Lehet nem akar sokat költeni.

Most menjek a barátnőmmel jövőhéten arra a szülinapi buliba? Ha most erre nem hívott meg az egyik osztálytársnője.

Menjek a barátnőmért a buliba? Vagy aludjon a barátnőjénél?

Mit tegyek?

Sértődött vagyok, mert hogy nem mentem ma barátnőmmel a szülinapi buliba. Ahhhh Istenem.

2020. júl. 4. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy megúsztad.
2020. júl. 5. 06:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2020. júl. 5. 08:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Mit úsztam meg? 18 és 22
2020. júl. 5. 09:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze a két szülinapnak egymáshoz???

Ide nem csak téged nem hívtak meg. Leírtad, hogy senki se viszi a párját.

A másikba menj, ha van kedved.

Azt hittem, hogy 14 éves vagy 😁

2020. júl. 5. 10:04
 5/12 A kérdező kommentje:
3 fiút láttam a fotón.
2020. júl. 5. 10:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

12-nek gondoltalak azalapján ahogy írsz.

Ennek a barátnőnek joga van azt meghívni akit akar, ahogy a másiknak is. Nem értem mi a 3,14csának sértődsz meg amikor a két eseménynek köze nincs egymáshoz

2020. júl. 5. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
5: gondolom, ők is osztálytársak, nem párok.
2020. júl. 5. 11:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, mert együtt vagytok, nem kötelező mindent együtt csinálnotok.

Ezen kiakadni... Te is tudtál más programot csinálni.

Ha így viselkedsz, ezt gyorsan meg fogja unni a másik. És az életkorod alapján ez uszonyait ciki. Ha 15 lennél, azt mondanám, hogy oké, kezdő tini. Fogalma sincs, hogy működik egy kapcsolat, hogy kell egy kicsit a szabad tér, a saját barátok. De ennyi kevesen ez a hiszti nagyon gáz.

2020. júl. 5. 12:42
 9/12 anonim válasza:
100%
Ha senki nem viszi a párját, akkor nem furcsa. Ha mindenki vitte volna, csak ő nem, az lett volna gáz. Ennyit csak kibírsz nélküle :)
2020. júl. 5. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"150 utaztam"

He'?

2020. júl. 6. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!