Barátnőm ment szülinapi buliba nélkülem. Ez szerintetek normális?
Barátnőm ma ment szülinapi buliba egy osztálytársnőjének. Én úgy döntöttem, hogy elmegyek focimeccsre, ha egész este nélküle leszek. Ez a szülinapi buli olyan komplikált volt, hogy még.
A barátnője nem hívott meg engemet, mert ott lesz az egyik unokatestvére, és azt mondta az unokatestvére az ünnepeltnek, hogy nincs jó kapcsolatunk egymással, hogy fura vagyok. Senkinek nem ártottam, még ő neki sem. Ő engemet megvert, kigúnyolt. Az végett nem lettem meghívva mert a fiú nem kedvel engemet. De aztán az ünnepelt azt mondta, hogy elmehetek, de csak ülni fogok. Barátnőm nem szerette volna, hogy menjek vele, mert senki se viszi saját magával a párjukat. Az ünnepelt kérdezi a barátnőmtől, hogy megyek-i akkor. A barátnőm azt mondta, hogy nem. Barátnőm azt mondta hogy éjfélkor, úgy 2-4 körül fognak végezni kB. Nem tudja. Hogy el-i mehetek érte. Úgy volt hogy ott alszik a barátnőjénél, de mondtam, hogy elmegyek érte. De most olyan fáradt vagyok, focimeccsről hazajöttem, 150 utaztam, full fáradt vagyok.
A másik dolog ami nagyon meglepett, az pedig az, hogy a barátnőm másik barátnőjének lesz a szülinapja, és meg lett hívva, és még ÉN IS. Néhányszor elvittem a barátnőjét iskolába, mert egy osztályba járnak, lehet ez végett is meghívott. Egy tányérból fogunk enni nem tudom miért. Lehet nem akar sokat költeni.
Most menjek a barátnőmmel jövőhéten arra a szülinapi buliba? Ha most erre nem hívott meg az egyik osztálytársnője.
Menjek a barátnőmért a buliba? Vagy aludjon a barátnőjénél?
Mit tegyek?
Sértődött vagyok, mert hogy nem mentem ma barátnőmmel a szülinapi buliba. Ahhhh Istenem.
Mi köze a két szülinapnak egymáshoz???
Ide nem csak téged nem hívtak meg. Leírtad, hogy senki se viszi a párját.
A másikba menj, ha van kedved.
Azt hittem, hogy 14 éves vagy 😁
12-nek gondoltalak azalapján ahogy írsz.
Ennek a barátnőnek joga van azt meghívni akit akar, ahogy a másiknak is. Nem értem mi a 3,14csának sértődsz meg amikor a két eseménynek köze nincs egymáshoz
Attól, mert együtt vagytok, nem kötelező mindent együtt csinálnotok.
Ezen kiakadni... Te is tudtál más programot csinálni.
Ha így viselkedsz, ezt gyorsan meg fogja unni a másik. És az életkorod alapján ez uszonyait ciki. Ha 15 lennél, azt mondanám, hogy oké, kezdő tini. Fogalma sincs, hogy működik egy kapcsolat, hogy kell egy kicsit a szabad tér, a saját barátok. De ennyi kevesen ez a hiszti nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!