Mennyire praktikus vagy morbid dolog 80. születésnapra sírhelyet ajándékozni?
Javaslom az "Egy magyar nábob" címü könyv megfelelö fejezetét elolvasni meg a következményeket is.
Ott ugyan nem sírhely, "csak" koporsó volt az ajándék, de az legalább ennyire beteges ötlet.
Bocsánat, előző vagyok. Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem tudom, praktikus-e sírhelyet ajándékozni. Csak ha tudod, hogy még nincs neki és kinézett egyet magának, akkor azt esetleg megváltani. Én pl. nem szeretnék sírt magamnak, elég ha szétszórják valahol a hamvaimat, egy sírhely nekem pl. tök fölösleges lenne.
De egyébként szülinapra... hát elég morbid, na.
Én nem tartom ezt jó ötletnek, mert ha valaki meghal, akkor mindenképp gondoskodni kell a temetéséről, tehát ez nem egy 'ajándék' a számára. (Kicsit olyan ez, mint egy nőnek lábost, tepsit,... ajándékozni.)
Inkább élményt ajándékozz. Mi Apukámat a 80. szülinapján egy 3 napos családi wellness-szel leptük meg. (Nagyszülők, szülők és unokák voltak jelen.) Nagyon kellemes élmény volt mindegyik generáció számára. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!