Születésnapra egy Absolut vodka vagy egy Fütyülős jobb ajándék?
Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 22:53
1/12 anonim válasza:
Attol fugg, az unnepelt a vodkat, vagy a Futyulost szereti jobban, gondolom. Kb mind a ketto ugyanolyan kozepkategorias ital, szoval ilyen szempontbol nincs kulonbseg.
2/12 anonim válasza:
A férjem a vodkának örülne jobban, apukám meg a pálinkának. Szóval kinek mi.
3/12 anonim válasza:
Absolut
Az minőségibb, ajándékozásra jobb.
4/12 anonim válasza:
A Fütyülőst mi csak körömlakknak hívjuk. Vegyél valami különlegesebb pálinkát. Berkenye, bodza (imádom!), málna, eper, ilyesmi.
5/12 anonim válasza:
A fütyülős az alsó kategóriás lőre. Absolut sem sokkal jobb, de abból talán már innák.
6/12 anonim válasza:
A Fütyülős nem is pálinka, csak aromás szesz. Én nem venném annak, aki a pálinkát szereti.
7/12 anonim válasza:
Embere válogatja ki mit szeret. Ha nem tudod, kérdezd meg ismerőseit, hogy neki mi a favorit.
Pl nekem a tökéletes ital a Tej lenne.
Hiába venne nekem drága italt bárki is, soha nem innám meg, és ezt aki ismer tudja is.
8/12 anonim válasza:
A vodkák között az Absolut lényegesen jobbnak számít, mint a pálinkák között a Fütyülős. Már csak azért is, mert a Fütyülős nem pálinka, hanem egy cukrozott, aromatizált likőr...
9/12 anonim válasza:
Ahogy többen írták a legfontosabb hogy mit szeret az akinek veszed. Ha jobban szereti a fütyülőst mint a vodkát akkor az a jobb választás. Annak ellenére is, hogy egy kommersz túlárazott hulladék. De ha a normális pálinkát szereti akkor eszedbe se jusson fütyülőst venni mert kivág vele együtt :D
10/12 anonim válasza:
Ja, és az Absolut vodka az egy teljesen jó minőségi vodka. Nyilván nem egy Ciroc vagy Grey goose, de vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!