Ez aranyos vagy bunkóság?
Figyelt kérdés
Tavaly anyósomnál főztem, és eltortem véletlen egy fakanalat. Amikor legközelebb mentem hozzá, vettem neki egy fakanál készletet cserébe. Azt mondta nincs rá szükség de végül elfogadta. Most volt a szülinapom, és anyosomtol 'ajándékba' megkaptam azt a fakanál készletet amit adtam neki. 29/N2020. márc. 9. 18:03
11/11 anonim válasza:
Elfelejtette, kitől kapta. Nem volt pénze másra, és valamit adni akart. Miért kellene rosszhiszeműnek lenni vele?
Nem jobb szeretetben, jóhiszeműen élni?
Amúgy az a része tényleg aranyos, hogy, ha már fakanál, nem vert el vele, pedig azt is megtehette volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!