Macit vagy könyvet vegyek crush-omnak szülinapjára?
Figyelt kérdés
A crushom,a munkatársam és szeretném meglepni valami kis aprosságal.
Ti melyiknek örülnétek jobban,egy cuki macinak,vagy könyvnek,ami a közös érdeklődésünkról szól.
Csak beraknám neki a szekrényébe egy "Boldog szülinapot" cetlivel.
2020. febr. 4. 09:15
21/27 anonim válasza:
Stalking mindig is jól végződik. Ugye?
22/27 anonim válasza:
Utolsó előtti, én pl tudom a crush szó jelentését.
De itt akkor is szánalmas...
23/27 anonim válasza:
Én is tudom, mert beszélek angolul, de ez egy magyar fórum, ide miért nem lehetett magyarul leírni?
24/27 anonim válasza:
Hát erre csak azt tudom mondani hogy "jeez"...
25/27 anonim válasza:
Egy felnőtt, érett nő nem mondja azt, hogy "crush-om" és nem akar neki plüss macit adni (vagy cicát? Ezt még a kérdező sem tudja :) ). Na meg egy felnőtt nő vagy férfi a kérdő mondat végére kérdőjelet tesz...
26/27 anonim válasza:
Crush nem szleng szó az angolban.
27/27 anonim válasza:
Én mindegyiknek örülnék! Persze jó lenne tudni, milyen viszonyban vagytok, tudja-e, mit érzel. Én ezt már egyszer eljátszottam: a munkatársam szülinapjára odacsempésztem egy macit az asztalára, persze egy semleges zacskóban, hogy más ne vegye észre. Meg sem nézte, így egy hét múlva a műszak végén én vittem haza...remélem, más sem látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!