Te minden Facebook ismerősödet felköszöntesz születésnapján?
Függetlenül attól hogy ő felköszöntött-e vagy sem?
Mert én néha úgy érzem, hogy nálam ez néha egyoldalú. Előfordul, hogy én minden évben írok egy adott személynek, ő pedig sose.Benneteket ez nem szokott zavarni? Ilyenkor az van bennem, hogy aki nekem írt, annak én is írok. Vagy talán én lennék túl makacs? Nem kellene ezzel foglalkoznom?
Én abból a generációból vagyok, amelyiket ez a Facebook-os köszöntgetés már nem igazán érdekel. (2001-ben születtem).
Tavaly 3 darab felköszöntést kaptam. (nem írja ki a FB). Egy sablon szöveges képet az egyik nagynénémtől, egy gázképest az egyik barátnőmtől, meg egy sima szövegest már nem is tudom kitől.
A gázképesben még azért volt munka, mert az elmúlt 2 év idióta képeit, nem fél perc volt összeszedni, de egy sima ,,Boldog szülinapot"-ost nem tudok értékelni. Pláne, ha csak azért is kapom azokat tucatszámra, mert a FB kijelzi, s csak rá kell kattintani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!