Férjem 40 éves lesz. Ti mit adatok ajándékba? Repülés, ugrásos, vezetésre, szabaduló játékos ajándék kilőve.
Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 21:26
1/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de én nem adok semmit. Nem is ismerem.
2/20 anonim válasza:
Ejtőernyős ugrás szerintem is jó, hátha tériszonya van,😀
3/20 anonim válasza:
Ja, ezek kilőve amit írtál? Akkor egy motorkerékpárt vennék neki a helyedben.
4/20 Flagstaff válasza:
Egy üveg jó whiskyt. Esetleg, ha semmi ötletem, megkérdezem, mit szeretne. Bármi jobb egy nem kívánt meglepetésnél. (Szamovár...!)
5/20 anonim válasza:
Szuper jó ötlet vadidegeneket megkérdezni arról, hogy mit adnának ajándékba a férjednek akit nem ismerenek. Bár úgy tűnik te se ismered ha unatkozó embereket kérdezel.
8/20 anonim válasza:
6
Mi van, ha az náluk mindennapos? Valami különleges kell, amire 20 év múlva is emlékeznek.
9/20 anonim válasza:
Hagyod, hogy a régi haverokkal bulizzon egyet. Közben nem hívod és nem bosszantod. Esetleg egyik ilyen spanjával szervezed. Egy éjszaka akár valahol.
10/20 anonim válasza:
Az én férjem ezt az új sajtreszelo kinézetű Apple számítógépet szeretné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!