Nektek ez, hogy esne? Másnak is ilyen a szilvesztere?
Nem akarta elvenni a kedvedet. Mindenki más, én se vagyok az a "kimászkálós" fajta.
Kimenni kilehet, lehet másokkal együtt ünnepelni, igaz anyagilag húzósabb, de otthon is kettesbe ugyan azt meg lehet csinálni csak hangulat kell hozzá, nekem az egy két sör után megvan, utána hogy mi hogy (ha van még sör :D nem számít, legyen szilveszter!
A pezsgőzést, koccintást, újévi kívánságokat ma is megejthetitek, mi úgy szoktuk.
Én most pl, pont felkeltem mert nem tudtam már aludni! Legalább 20-30 perce durrogtatnak kint, pedig ez egy kis falu!! Többet durrogtak mint múltévben! Most várom hogy álmos legyek és vissza aludhassak :(
Nem mindenki szereti kifejezetten a szilvesztert, valaki meg 20+ órát is végig nyomja társasággal.
Nekem sem számít ünnepnek mert a közelemben szinte senki sem kezdi 2.-án a munkát... így meg inkább el sem indulok sehova, mert ha meghívnak és elmegyek, akkor erősen iszok is, ami után 2-3 nap kell mire rendesen helyre jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!