Mennyit költesz tűzijátékra?
Én kb. 150 ezret összesen ,de az a baj nehéz valasztani es béna masfel perces telepek is horrror aron vannak. Tavaly 300 ezret koltottem duplajqt,de iden 150 ezerbol nehez jot venni.
Ti mennyit koltotok tuzijatekra?
Szerintem azt kaptad, amit általában szoktak eme kérdés feltevésekor: Rosszindulatú emberek válaszát, akik azt gondolják, hogy ami nekik nem jó, azt másoknak is meg kell tagadni. :)
Egyébként-csak hogy a kérdésre is válaszoljak-32000 forintot, mind II. osztályú termék, így-mivel ezek egész évben felhasználhatóak-bátran teszek el belőlük, hogy év közben is legyen "szükség esetén". :D
Őszintén kérdezem, hogy akik konkrétan leírták a kérdésre a pontos válaszukat, hogy hány forintot költenek rá, azokat a válaszokat milyen megfontolásból tartják egyesek "nem hasznos" válasznak?
Én például leírtam, hogy nulla forintot költök tűzijátékra.
Aki lepontozta, kérem szépen, írja meg, hogy miért.
Tényleg nem értem.
Aki nulla Ft-ot írt, az is a kérdésre válaszolt. Nem volt kikötve, hogy csak olyan írjon, aki kiköltekezett.
(Ilyen esetben az értékelést ki kellett volna hagyni.) :D
Én amúgy lexarom a pontozást.
0-át írni hülyeség akkor is!
Mennyit költesz luxusjahtra idén ?
Én 0-át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!