Van még más is aki gépezéssel/filmezéssel/tv-zéssel tölti az idei szilveszter éjszakát?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 13:49
1/10 anonim válasza:
Jelen, bár lesz egyéb elfoglaltságom is, de itthon leszek egyedül.
2/10 anonim válasza:
Hogyne lenne :) én is itt vagyok
18/f
3/10 kreténpali válasza:
Szeretném, de mióta párommal élek, ez már nem, lehet.
4/10 anonim válasza:
Én aludni fogok mert január elsején nekem munka lesz. Már megkaptuk a jövő évi beosztást márciusig és mondta a főnököm hogy nem tudja másképp megoldani a műszakomat, mert egy emberrel kevesebben vagyunk és ketten kell legyünk az épületben. Így is annyi engedményt kapok hogy csak 8 óráznom kell a 12 óra helyett.
5/10 anonim válasza:
Minden éjszakát gépezéssel töltöm, nyilván a szilvesztert is. Na jó, nem nyilván, bulizhatnék is, de sosem buliztam ilyenkor, sajna.
7/10 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam hogy nem csak én gamelem át a szilveszter éjszakát
2018. nov. 28. 21:26
8/10 Fodor István Ferenc válasza:
Fiatalon kulturigazgató voltam, falusi műv. házban nagy buli, akkor vágni lehetett a cigarettafüstöt. Örökre megutáltam a szilvesztert. Most szépen elnyúlok itthon, virslizek, "ásványvizelek" és csak éjfélkor szidom a hülye petárdásokat és rakétásokat, akik sok évvel ezelőtt örökre világgá zavarták a kutyámat.
9/10 anonim válasza:
Előző szilveszterem volt életem legjobbja.
Felmentem a Budai hegyekbe, Erzsébet kilátóról megnéztem az éjféli tűzijátékot, majd elmentem egyedül sétálni az erdőben egészen Budaörsig. 1-2 óra kirándulás, teliholdkor teljesen egyedül.
10/10 anonim válasza:
igen, én szintén ezeket fogom csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!