Ki az aki még rajtam kívül egyedül filmezik szilveszter este?
Figyelt kérdés
Antiszoc/kevésbé bulizós társaim jelentkezzetek 😂😝
P.S.: előre is boldog újévet kívánok mindenkinek!😊
2017. dec. 31. 22:09
3/23 A kérdező kommentje:
Jó tudni hogy nem vagyok ezzel egyedül 😄
2017. dec. 31. 22:27
4/23 anonim válasza:
Jelen. Mondjuk én mentem volna bulizni, de a nálam is antiszociálisabb barátnőim nem akartak velem tartani.😡 úgyhogy ma a macskámal romantikázok 😅
5/23 anonim válasza:
Én is, sajna, pedig mennék valahova. 19F
6/23 A kérdező kommentje:
#4 hahahah nincs azzal semmi baj, én kutyussal filmezek 😁
2017. dec. 31. 22:43
8/23 anonim válasza:
Én azért nem fektetem be magam mellé a kutyát is, főleg, hogy kinti kutya és van vagy 80 kiló és rám akarna feküdni 😁De most be engedtem a házba mert be van tojva 🙃
9/23 A kérdező kommentje:
#8 nekem is egy jó nagy kinti kuvaszom van, de az este folyamán baromira a tüzijátékoktól és egyszer csak berongyolt a lakásba, azóta nem lehet lemozdítani sem a kanapéról, úgyhogy nincs mit tenni 😂😄
2017. dec. 31. 23:23
10/23 A kérdező kommentje:
*megijedt, ez kimaradt bocsi😂
2017. dec. 31. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!