A petárdások miért nincsenek tekintettel a kutyásokra?
A környéken ahol lakom tegnap óta óránként petárdáznak úgy hogy a kutyáim majd szétszedik az ajtót.
A petárdások miért nem képesek kevésbé lakott környezetben élni a "hóbortjuknak", mikor ilyenkor tiltott petárdázni amúgy is?
Nem tudom.
Itt nálunk is nem rég durrant el egy petárda. De az a baj, hogy a sok hlye megveszi. Aztán meghallja, hogy elsüti valaki, már ő sem bír magával és neki is ki kell próbálni.
Én 1 órája engedtem be a házba szegényt.
A kutyások miért nincsenek tekintettel, miért nem szedi össze sok kközülük az ebe végtermékét?
A többség azt várja el, hogy mindenki más tekintettel legyen rájuk.
(nem kérek támadásat, nincs kutyám!)
A petárda évek óta tilos.
Amit te hallasz az tüzijáték :)
Az 1. és a 2. osztályba tartozó termékek egész évben használhatók, tárolhatók és vásárolhatók, ezért csak abban az esetben kell visszavinni a forgalmazónak, ha az hibás. A fel nem használt 1-es és 2-es osztályba tartozó pirotechnikai eszközöket az év során akár egy kisebb ünnep során is felhasználhatjuk.
A 3. osztályba tartozó pirotechnikai eszközök használata csakis december 31-én 18 órától január 1-jén 6 óráig engedélyezett. A fel nem használt, vagy hibás tűzijátékot legkésőbb január 5-én 24 óráig van lehetőség visszavinni a forgalmazóhoz.
Érdekes csak a magyarok csinálnak ekkora felhajtást egy flex vagy egy építkezés sokkal hangosabb tud lenni. Csak eben az országban semmit sem lehet a sok idióta miatt (gondolok itt a nem rendeltetésszerűen használt tüzijátékra, vagy az idiótákra akik emberekre, állatokra dobálják
Ha Aug 20 ra nem panaszkodnak akkor erre sem kéne itt csak 20-30m es bombákról beszélünk a 100-150mmes aug20.-aival ellentétben.
Békés újévet mindenkinek! :)
Üdv egy pirotechnikus.
Utolsó, na látod pontosan, ha betiltják a tüzijátékot ugyanúgy beszerzik :D
Tehát felesleges idegeskedés a kutyások részéről
Én ha dobálom, lakott területen kívülre megyek. Sajnos nem mindenki csinálja óvatosan és másokra tekintettel.
Üdv, egy másokra tenkintettel lévő petárdázó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!