Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ilyenkor szilveszter előtt...

Ilyenkor szilveszter előtt lehet már durrogtatni?

Figyelt kérdés

Budapest XIII. kerületben élünk, de nem is az a lényeg. Délután 5 óra felé elkezdtek örült módon peterdázni, durrogtatni a fene tudja mivolt. A kutya nagyon megrémült! Ha már most 28-án elkezdik mi lesz szilveszter este ?!

Az oké, hogy hurrá új év, de azt nem örült módon kéne ünnepelni...Mit tudunk ilyen esetben csinálni, és hozzáteszem ez már nem az első eset?!

2017. dec. 28. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ez valakinek jó valakinek rossz...

Én évközben is szoktam tüzijátékozni de előtte értesítem a szomszédokat hogy mire számítsanak, kutyákat vigyék be a lakásba addigra stb. :)

Az 1. és a 2. osztályba tartozó termékek egész évben használhatók, tárolhatók és vásárolhatók, ezért csak abban az esetben kell visszavinni a forgalmazónak, ha az hibás. A fel nem használt 1-es és 2-es osztályba tartozó pirotechnikai eszközöket az év során akár egy kisebb ünnep során is felhasználhatjuk.

A 3. osztályba tartozó pirotechnikai eszközök használata csakis december 31-én 18 órától január 1-jén 6 óráig engedélyezett. A fel nem használt, vagy hibás tűzijátékot legkésőbb január 5-én 24 óráig van lehetőség visszavinni a forgalmazóhoz.

Üdv egy pirotechnikus.

2017. dec. 31. 01:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2017. dec. 31. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!