Milyen tűzijátékokat vesztek idén? Mennyiért?
Már csak 4 nap piromániások, és eljön a mi napunk! ;D
Holnap kezdődik sokaknak a vásár, ki miket vásárol/vásárolt? Mennyit szántok rá idén?
Nálam idén 35ezerFt-ban állt meg a dolog, Szlovákiából, illetve ismerőstől sikerült jó minőséget viszonylag olcsón beszereznem.
Ti hogy álltok? :D
Állatbarátoknak üzenem, hogy én is imádom az állatokat, de ez az egy nap hagy legyen a miénk, szilveszter csak egy nap van! A kommentek ne erről szóljanak, ha kérhetem. :) Nekem is van egyébként egy németjuhászom, ámult szemekkel nézi, és ugatja a tűzijátékokat :D
Én csak a szomszédságét élvezem:) Éjfél után fel szoktam menni a tetőtérbe, és kb. egy óráig mindig egyszerre 2-3 tűzijátékot is nézhetek a különböző ablakokból:)
A kutyát meg benntartjuk, ez alap. (Bár már voltak, akik a karácsonykor is petárdáztak, és így tényleg nem könnyű a kutyákra sem vigyázni, főleg, ha lakásban van a kutya, és muszáj elvinni sétálni.)
Megfogok az egyik kezembe 60 dkg uránt, majd úgyszintén a másik kezemben is. És összenyomom.
Lesz dirr-durr, csitt-csatt
Az én idei csomagom:
49s 30mm Sacred telep, 3db 50mm air bomb, 2x4db 30mm air bomb, 2x16s 20mm telep + az apróságok: nagy pillangó (zöld), 5 csomag crackling ball, 2 csomag sárkánytojás, 10 csomag sikoly, 5 csomag varázsvirág.
Lehet (sőt biztos),hogy elavult a kérdés de én akkor is kiírom az ideit:
5" Assorted Fountain 6db
7" Assorted Fountain 4 db
Dum Bum single shot 4 db (30mm titánium salute)
Panta XXL Thunder 4db
China Town 16 lövés / 20 mm
Family packing (small) (raksik és játékos cuccok)
Pirotechnikai készlet Contrast (ugyanúgy csak ez már komolyabb nagyobb rakéták több és jobb cucc)
Családi csomag (ez még az előzőnél is nagyobb)
Pirotechnikai készlet Impuls (a contrastnál valamivel nagyobb)
Thunder 12 db (titános raksik)
Dumbum single shot 20mm 10db
Robbanó szőnyeg kicsi 70 lövés 5 db
Tüzes eső 6 db
Thunder flower 6db (20mm air bomb/ jobb mint a KO mert színesebb)
Meteorit 12 db (ebből 4 csomag)
Aplauz 12 db (olyan mint a hazai darts vagy sziporka csak több hatóanyagot tartalmaz)
Tazmánia 3 db (ebből 3db)
Lepke Firefly 12 db
Síp 10 db (scream mini)
M98 5 lövés / 30mm (római/ebből 2db)
Crazy 18 db (olyan mint az impuls vagy a contrast de azoknál is nagyobb)
Big shot 3db / 30mm
Best price 16 lövés / 30mm
Pár csomag sikoly
Egy két doboz/tálca petkó aztán a komolyabbak:
(idén veszem meg de jövőre lövöm el)
Signature range 50 mm es rakéták 5 db
Signature range 90 lövés 20 mm (mivel kézi készítésű így nem spórolták ki a hatóanyagot belőle,simán bont akkorát mint egy 30mm es).
és kész.
Összesen 120000 ft lesz de egész idei évben és jövő évben is ezt lövöm majd.
ja kifelejtettem még: 2db római 26 mm es
ebből is 2db ot veszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!