Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Ti mit gondoltok erről, hogy...

Ti mit gondoltok erről, hogy így szilveszetereznénk?

Figyelt kérdés

Megfordult a fejemben, h idén "kihagyjuk" a szilveszterezést. Tavaly Szegeden töltöttük és 1 vagyonba került, mire odautaztunk, a szállás stb. Viszont nem volt az a hűha de nagy buli vagy élmény.

Szóval gondoltam felhozom a páromnak, hogy maradjunk otthon, nála pl. kettesben (mivel gondolom minden ismerősünk elmegy valahova) és a pénzt inkább másra költjük majd el. Iszunk egy üveg pezsgőt vagy kettőt de mégsem lesznek 70euro körül a költségek.

Szivesebben mennék valami étterembe ahol szervezett vacsora, zene van de már sajnos minden hely betelt.. Az ilyen nagy bulik meg már nem tetszenek annyira. Max kimennék a térre arra a fél órára kb és így.

Besült lettem?

21éves lány vagyok. Szeretem a bulikat, de inkább amikor a barátaimmal vagyok pl háznál vagy valami, nem a tömegnyomor béna dj.féléket.

2017. nov. 27. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Én már 18 éves korom óta így szilveszterezem. Lehet hamarabb. Igaz nincsenek barátaim, de k**rvára semmi kedvem csak azért bebaszni mert ilyenkor mindenki beszokott, illetve 200 emberrel egy légtérbe lenni. Általában otthon lazulok valamit és kész. Kellemes.
2017. nov. 27. 19:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekünk vannak barátaink, csak szerintem jobb anyagi helyzetben vannak és így néha nehéz őket mindenhova követni. Nagyon szivesen lennék velük, de ők idén is Szegedre akarnak menni..
2017. nov. 27. 19:40
 3/7 anonim válasza:
56%
Egyébként jó ötlet otthon szilveszterezni, de szerintem egy barátnődet a hapsijával hívjatok meg. 4-esben mégis izgisebb ! Különösen ha egymás előtt szexeltek, esetleg párcserével ! Lehet kezdeni egy üres pezsgősüveg pörgetéssel. Emlékezetes lesz ! BUÉK !
2017. nov. 27. 19:42
 4/7 anonim válasza:

Hmm erről a vicc jut eszembe, amikor a házaspár elmegy (ilyenkor azt a települést kell mondani, ahol az lakik, akinek meséled, szal legyen Szeged) Szegedre szilveszterezni.

Az embert a főutcán kegyetlenül elverik, a feleségét 10-en megerőszakolták.

Jövőre aztán kérdezik az embert, hogy hová mennek az éven:

-Én még nem tudom, de az asszony megint Szegedre akar:D

2017. nov. 27. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
A szilveszter mindig szar, mert azt varna tole az ember, hogy az ev legjobb bulija legyen. Epp ezert egy nagy csalodas szinte mindig. Tul nagy elvarasokkal indulunk neki...
2017. nov. 27. 19:48
 6/7 anonim válasza:
Hát a ti sztenderdjeitek szerint, azaz hogy izomból nyomjátok az extrovertációt, eléggé baj lesz, igen.
2017. nov. 27. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:
legjobb kettesben,éjfélkor átrépázhatjátok magatokat az új évbe!
2017. nov. 27. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!