Haverommal szilvezsterkor tervezünk tüzijátékozni viszont én még életemben nem tüzijátékoztam. És hogx is van ez?
Figyelt kérdés
Milyenek vannak? Mennyi? Hogy kell kérni? Mindegyikhez kell telep? Segítsetek!2017. nov. 23. 13:57
1/11 anonim válasza:
Kijelölt helyen lehet csak venni. De ha ennyire nem értesz hozzá akkor hagyd inkább a fenébe mert csak baj lesz.
2/11 A kérdező kommentje:
Hagynám de erősködik
2017. nov. 23. 16:54
3/11 A kérdező kommentje:
Na meg csak egy kis segítséget kértem és nem lehet olyan rohadt nehéz. De megígértem neki és már az sem érdekel ha lerobbantja a kezem( de nem fogja)
2017. nov. 23. 18:05
4/11 anonim válasza:
" ha ennyire nem értesz hozzá akkor hagyd inkább a fenébe "
és akkor hogy tanulja meg?
Ez egy nyomorult felfogás.
Ennyi erővel ne csináljon semmit az ember, mert csak baj lesz belőle.
5/11 anonim válasza:
Utolsó te mit okkoskodsz? Tessék itt a kérdező válasza: "De megígértem neki és már az sem érdekel ha lerobbantja a kezem( de nem fogja)"
Csak azért róírtam hogy hagyja mert gondoltam hogy ilyena felfogása. De felőlem aztán azt csinál amit akar.
(Amúgy ha ennyire akartok tüzijátékozni akkor ahol veszitek ott majd elmagyarázzák hogy kell)
6/11 anonim válasza:
Bocs a hibákért, gyorsan gépelek.
7/11 anonim válasza:
Nem nagy dolog. Lerakod, meggyújtod, távolabb mész és kész.
9/11 Szerencsi Viktória válasza:
Bízd az egészet a haverodra. Ha úgyis csak ő akarja...
10/11 anonim válasza:
Miert gondolom a felelotlenseg ily magas szintu fokabol hogy nem lehettek tobb 10-12 evesnel.
Egyebkent megkered faterodat es o biztosan segit.
Ha ellenben tevednek es mar nagykoruak vagytok akkor itt nincs mirol beszelni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!