Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Hogy telt a szilveszter?

Hogy telt a szilveszter?

Figyelt kérdés

Kinek hogy telt?

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!

2017. jan. 1. 14:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

csak arra emlekszem, hogy tonkretettem a pc-met, mert foldhozvagtam.

ma felkelek aznaposan meg, aztan nemreg beutott a masnapossag. eszeveszett buli lehetett, de szamomra csak ironikusan emlekezetes.

boldog ujevet neked is!

2017. jan. 1. 14:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Itthon voltam, és pokolra kívántam a petárdázó barmokat.
2017. jan. 1. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Elmentem a haverokkal berúgni betegen, csak azért,mert tavaly szilveszterkor megígértem neki. Most itt fekszem betegen, és másnaposan az ágyban. (laptopról irok).Idén már nem ígértem ilyet. :D
2017. jan. 1. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Itthon voltam, és megfogadtam magamnak egy rakatnyi dolgot az újévre, szóval megfogadtam azt is, hogy többet nem nagyon akarok itthon ülni szilveszterkor..... :D mától dolgozom eme ügy érdekében is :D
2017. jan. 1. 16:12
 5/7 anonim válasza:

Baráti társasággal voltam reggel hatig. Nem rúgott be senki, a buszsofőr meg is lepődött, mikor mentem haza, hogy lát egy józan tinédzsert január elsején hajnalban :D

Életem második legjobb szilvesztere volt ☺

2017. jan. 2. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Haverokkal voltunk házibuliban, életem szilvesztere volt!
2017. jan. 2. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Párommal voltunk kettesben (ezen volt, aki meglepődött,hogyhogy nem mentünk el valakihez,nem értem,ez miért furcsa), de jobb volt, mint tesómnak, aki megírta hajnalban, hogy összeverték,majd mikor délelőtt felébredt,már csak annyit mondott,hogy ellökték és az arcával a betonra esett, csupa horzsolás a fél arca,de még most se tudja,hogy igazából most akkor megverték vagy csak elesett.Nem is különösebben érdekli, ahogy látom.
2017. jan. 2. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!