Kik ülnek még otthon és nézik a falat rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyedüli aki otthon ül és lesi a falat esetleg a telefonját bújja :D
17/F
Amúgy BÚÉK
2017. jan. 1. 03:02
2/13 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtat. Phacsi és BUÉK😂
2017. jan. 1. 03:29
3/13 anonim válasza:
Nyugi, én is ugyanezt csináltam. 16/L
6/13 anonim válasza:
én meg néztem este egy filmet és aludtam most meg csinálom a minden napi teendőket, favágás stb... :) 24F lesz*rom az új évet meg az ivászatot mert nem azért dolgozom és keresem a pént hogy év utolsó napján behugyozzak :) na m1 szerintem minden nap egyforma :)
7/13 anonim válasza:
Pacsi* én is othon ülök és bámulom a falat majd a mobilom a TV-t és várom hogy Új év legyen.
8/13 A kérdező kommentje:
#7 Énis filmeznék, de sajnos valaki sokat ivott és betörte a led tv-m :) (ez nagyon őszinte mosoly) fck life
Szóval akkor senkise kelt detoxba közületek? :DD
2017. jan. 1. 15:09
9/13 A kérdező kommentje:
#6 Igazad van amúgy, én sem értem az ivászat lényegét. Egy cseppet nem ittam és nem is tervezem.
2017. jan. 1. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!