Ki van most egyedül, és miért?
Én,mert nincs fiúm és nincs sok barátom sem, amelyik van az sem szilveszterezik. Én sem, nem vagyok bulizós és szerintem ez se sokkal másabb nap mint a többi, ráadásul elég erőltetett, mintha kötelező lenne bulizni.
Itthon vagyok családdal, társasozunk,filmezünk és tüzijátékozunk, megvárjuk az éjfélt aztán bealszunk, tökéletesen elégedett vagyok vele:D
BUÉK!
17/l
én igazából nem szarom le... Csak egyedül maradtam. Nem először persze.
Akiket próbáltam hívni, ők maradtak a saját városukban... De oda nem hívtak...
Szóval kicsit szánalmasnak is érzem a helyzetet. Vagy nem is tudom...
Énis egyedül vagyok. Ez az évem katasztrófális volt, gyakorlatilag holnaptól kezdhetek mindenemet elölről felépíteni. (munka,párkapcsolat,barátok,önfejlesztés) mindegyikből a béka feneke alatt vagyok, és emiatt vagyok ma is egyedül.
23/F
Jó a családi együttlét, társas. Persze :)
#4 Mi történt? Vagy mi okból kell a kapcsolataid újra építeni? Ha le akarod írni...
Én! A párom azt mondta hogy a családjával akar lenni. Én otthon vagyok, nem vagyok egyedül, bár annyiból igen, hogy mindenki alszik... Pedig azt mondták fenn maradnak velem :( Olyan rossz :(
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!