Más is lesz egyedül szilveszterkor?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az az eljárós fajta, barátnőm meg közölte, hogy a pasijával lesz :/ ti hol lesztek?
17/l
2016. dec. 31. 17:20
11/16 anonim válasza:
Igen én :,D szóval én aludni fogok TvT
18/L
12/16 anonim válasza:
Szupeeer!Nem vagyok egyedüüül :D
13/16 anonim válasza:
Itthon leszek. A sírás kerülget és hát ja.
Ez is egy ugyanolyan szerencsétlen évem lesz mint ez volt. Nem vagyok ilyen letargikus csak most éppen ez van.
Remélem nektek jobban telik majd.
És Boldog Új évet!
14/16 anonim válasza:
Én is egyedül vagyok és hamarosan alszom valszeg,hogy legyek túl rajta minnél gyorsabban,addig is valaki beszélni?(nem társkeresés,hanem unaloműzés céljából):))
16/16 anonim válasza:
Én itthon töltöm a szilvesztert mint minden év utolsó napján :) Elvagyok én itthon a játékokkal, filmekkel, animékkel. Nem nagyon szeretem a szilvesztert mert ilyenkor a részeg cigányok mindig a házunk előtt petárdáznak és verekednek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!