Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Budapest akvárium szilveszter?

Budapest akvárium szilveszter?

Figyelt kérdés
Fbn láttam az eseményt, hogy lesznek különböző fellépők is és árban is hasonló mint az összes többi. Az akvárium valamivel azért igényesebb mint a legtöbb szórakozóhely? Vagy esetleg tudna meg valaki valamit javasolni ? Otkert ilyesmi ?

2016. dec. 30. 14:49
 1/4 anonim válasza:
Akkor lehet ajánlani bármit is, ha azért tudjuk milyen idős vagy, milyen zenéket szeretsz, kivel mész:D Ötkertben én voltam már szilveszterezni és elég unalmas volt, konkrétan olyan volt mint bármelyik nap, semmi extra, a belépő viszont 3x annyi és elég kicsi a hely, tömve volt, sok a külföldi is.
2016. dec. 30. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel meg is válaszoltad nagyjából mert gondoltam hogy olyan mint szokott csak most 5x áron 😃
2016. dec. 30. 20:54
 3/4 anonim válasza:
Tudod akkor hova fogsz menni?:) Társasággal mész?
2016. dec. 30. 23:50
 4/4 A kérdező kommentje:
3an mennénk barátok de meg fogalmunk sincs. 20on éves korosztály, zeneileg a mai populárisabb zenék. Néztük a Morrisonst mert az tágas, otkertet de ott szerintem szimpla buli mint mindig, akváriumot, de meg nem tudjuk
2016. dec. 31. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!