Vásároltam egy cégtől pirotechnikai anyagot! Járt már így velük más is?
Szilveszterre vásároltam egy doboz rakétát egy cégtől (le írtam a cég nevét is, de ki törölték, ha valakinek kell, PM meg adom!)! Mikor a futár meghozta a csomagot, szinte azonnal ki is próbáltam. 3 darabot lőttem fel, de egyik sem volt hajlandó semmilyen jelzésre sem. Jeleztem a cégnek, akiktől vásároltam és az volt a válasz, hogy Ők csak viszonteladók, nem tehetnek semmit és egyébként is már fel van bontva a csomagolás, a csere kizárt!?
Elég ésszerű, nem?
Ha fel bontod a csomagolást és aztán jössz rá, hogy valami nem stimmel, nem cserélik vissza, mert fel van bontva!?!?
Igen!
Állítólag Ők jelezték is a problémát a "gyártó" felé és azt ígérték, hogy legkésőbb 28. - án választ adnak a panaszomra!
Na, engemet úgy hívott fel a viszonteladó, mint titeket!!!
24 órán belül jeleztem a problémámat, kötelesek a pénzemet vissza adni, futár díjjal együtt!!??
Több levelet írtam nekik, hívogattam őket, válaszra sem méltattak!
Feljelentés?
Szaladgálhatok a pénzem után, egy ilyen szemét társaság miatt?!?
Javaslom: senki ne vásároljon ettől az üzletlánctól! Keressen inkább mást, mert ezek lehúzósak és szemetet árulnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!