Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Vásároltam egy cégtől pirotech...

Andante kérdése:

Vásároltam egy cégtől pirotechnikai anyagot! Járt már így velük más is?

Figyelt kérdés

Szilveszterre vásároltam egy doboz rakétát egy cégtől (le írtam a cég nevét is, de ki törölték, ha valakinek kell, PM meg adom!)! Mikor a futár meghozta a csomagot, szinte azonnal ki is próbáltam. 3 darabot lőttem fel, de egyik sem volt hajlandó semmilyen jelzésre sem. Jeleztem a cégnek, akiktől vásároltam és az volt a válasz, hogy Ők csak viszonteladók, nem tehetnek semmit és egyébként is már fel van bontva a csomagolás, a csere kizárt!?

Elég ésszerű, nem?

Ha fel bontod a csomagolást és aztán jössz rá, hogy valami nem stimmel, nem cserélik vissza, mert fel van bontva!?!?

2016. dec. 29. 05:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha minden szabályos volt , akkor jelentsd fel őket.
2016. dec. 29. 07:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogyasztóvédelemnél kell jelezned a problémádat ők tudnak adni pontos felvilágosítást arról hogy milyen jogi lépéseket tehetsz meg. Az a baj a viszonteladó cégekkel hogy ők túl sokat nem tudnak tenni, főleg ha interneten vásároltál náluk, de ettől független van annyi kötelességük hogy jelezzék a problémát a gyártó felé ahonnan ők vásárolták meg hogy hibás a termék.
2016. dec. 29. 10:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen!

Állítólag Ők jelezték is a problémát a "gyártó" felé és azt ígérték, hogy legkésőbb 28. - án választ adnak a panaszomra!

Na, engemet úgy hívott fel a viszonteladó, mint titeket!!!

[link]

24 órán belül jeleztem a problémámat, kötelesek a pénzemet vissza adni, futár díjjal együtt!!??

2016. dec. 31. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Több levelet írtam nekik, hívogattam őket, válaszra sem méltattak!

Feljelentés?

Szaladgálhatok a pénzem után, egy ilyen szemét társaság miatt?!?

Javaslom: senki ne vásároljon ettől az üzletlánctól! Keressen inkább mást, mert ezek lehúzósak és szemetet árulnak!

2017. jan. 8. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!