Air bomb (Más néven:Super bomb) -ról mit lehet tudni?
Figyelt kérdés
lidl-nél lehet kapni 3db 800ft, mit lehet róla tudni?
Kép a linken: 1- [link]
2- [link]
2016. dec. 28. 13:57
1/8 anonim válasza:
Valószínű olyan mint az Xplode-nak a K.O. airbomb-ja 20mm-es lehet ezért az árért.
2/8 anonim válasza:
Én is ilyet vettem, elég jó cucc, kb ugyan az mint a KO.
3/8 A kérdező kommentje:
Azt mondták ha fellövöm akkor egy kis tűzijátékot bont
2016. dec. 29. 13:29
4/8 A kérdező kommentje:
Meg annyit mondtak ugyan ez csak most új csomagolást kapott... https://www.youtube.com/watch?v=ypIC0TO2y1Y
2016. dec. 29. 13:32
5/8 anonim válasza:
Nagyon jó én minden évben veszek szép nagy tüzijátékot bont szerintem a legjobb nekem ez a kedvencem.
6/8 A kérdező kommentje:
De most ez csak egy új csomagolás vagy ez más termék is?
2016. dec. 29. 17:39
7/8 Nemtudomanevem(sem) válasza:
Változhat az effekt is. Tavalyelőtt vettem egyet a 30mm-es airbomb-ból, meg tavaly is. A csomagolás maradt, de az effekt egész más volt.
Lehet, hogy ugyanaz az effekt, és csak másik külsőt kapott, de az effekt is változhat évről évre.
Ami a lényeg: egy 20mm-es egy lövéses mini tüzijáték. Szórakoztató.
De ahogy látom egy már hiányzik, szóval akár tudhatod is .. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, kíváncsiságból lőttünk egyet fényes nappal, de nem láttunk semmit ezért kételkedek hogy csak lehet durran. De ugye fényes nappal nem látni belőle semmit szóval passz.
2016. dec. 29. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!