Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Mik a terveitek az újévre?

Mik a terveitek az újévre?

Figyelt kérdés

nos nekem az alábbiak vannak:

1: Előrehozott érettségi

2: Felsőfokú nyelvvizsga

4: Pénzt elérni a videózásból (nem speciel youtube)

5: Jogosítvány

6: Belépni az AFS-hez önkénteskedni, mert iszonyat jó pofát vágnak az emberek az utcán amikor angolul dumálsz a brazil barátoddal.

17/F

Mindig eltervezek valamit, és mindig sikerül elérnem a céljaimat.

2016. dec. 25. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nosztalgikus kedvem volt és elkezdtem visszaolvasni mi volt a tervem.

Na nézzük.

1. Az edzéseket nem mellőzni, kifogásokat keresni, hanem nyomni még akkor is ha fáradt vagyok.

-Próbáltam de nem mindig sikerült, most is inkább + pihenőnapot tartok, mert olyan fáradt vagyok, hogy nem tudnék anyait-apait beleadni. Munka mellett nem könnyű, hiába van egy kis időd, a fáradtság az fáradtság.

2. Kibírni ezt a 4 hónapot ami még van a sulis gyakszikból, majd elmenni továbbtanulni

-Kibírni kibírtam. Sőt, egész jól ment. Továbbtanulás nem jött össze. Ahova mentünk volna, nem minket részesítettek előnyben, hanem az ott tanulókat, így el is vetettük az ötletet. Elkezdtem dolgozni a gyakszis helyemen, miután sikeres szakmunkásvizsgát tettem. Ott vagyok lassan fél éve. Kezdek belerázódni, szerintem jövő ilyenkorra (ha ott leszek, mert megint tervbe volt, hogy majd jövőre elmegyek továbbtanulni) akkor tökéletesen, önállóan fog menni a munka most olyan 60-70 %-on tudok önállóan dolgozni, van még mit tanulnom, ellesni de jövő ilyenkorra már szeretném ha 80-90%-on menne minden. Aztán 2-3 év múlva meg ne legyen olyan dolog amit ne tudjak megcsinálni önállóan.

3. Kevesebbet gondolkodni a múlton, nem szabad engednem, hogy letört legyek, hogy magam alá kerüljek mert piszok nehéz felállni (az a baj, hogy esténként könnyen letargikus állapotba kerülök). ----> fejben erősebbnek kell lennem

-Hát végre sikerült valamit betartanom, sőőőt nagyon nem is volt időm a múlton rágódni. Április-május tanulásokkal volt tele, egy kis pihi nyáron, aztán új személyt ismertem meg, rajta agyaltam egy kicsit, majd a munkahely, ami tökre új volt úgy, hogy már nem tanulóként voltam ott, és aki mellett ott voltam az is tökre jó fej volt így szinte szórakozás volt meló mellett meg ugye nyár, jó idő stb., most meg inkább a szilveszteren van a fejemben így, a múlton szinte semmit nem agyaltam, jó volt 1-2 alkalom, de szerencsére nem kerültem magam alá.

4. legfontosabb a tanulás meg az edzés. A többi majd jön magától ;)

-tanulás megvolt, edzés nem annyira de azért 4-5 napnál többet nem szoktam kihagyni, kivéve ha beteg vagyok és 0 erőm van.

a további tavalyi gondolatomhoz.

"Na meg lehet újév napján gyökeresen megváltozik az életem ki tudja."

-hát nem így lett, de majd jövőre :)

továbbra is annak a híve vagyok, hogy tervezni előre felesleges, és hogy AKARATTAL hihetetlen eredményekre lehetsz képes. Az éven a tanulásnál vettem észre, sokszor vizsga előtti 1 hónapban már földhöz vágtam a tételeket meg kidobtam volna az ablakon annyira felidegesített és nem voltam képes megjegyezni de a végére sikerült és meg is lett a szép eredménye, ami órási meglepetés volt, mert azt hittem az írásbeli lesz a vesztem de nem így lett :)

Remélem ügyesebbek voltatok és sikerült elérni amit terveztetek. :)

2017. nov. 27. 18:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez jó, én is visszanéztem.

-Sportosabb életmódra váltás. Ez nem jött össze nekem se. Valamivel többet mozogtam, de nem annyira mint szerettem volna.

-Nyelvvizsga: Pipa! :)

-Albérletbe költözés: Nem tettem meg, de helyette vettem egy autót, amire nagyobb szükségem volt.

2017. nov. 28. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!