Hol lehet venni?
Mivel jon a szilveszter igy gondoltam egy kis tuzijattekozasra...gazpisztollyal..
Erdekelne,hogy hol lehetne viszonylag jo aron kapni hozza raketat?
Tudom hogy fegyverbolt de konkretan nem irnak rola egyik helyen se...
Esetleg ha ha linket tud valaki azt megkoszonom!
Mégis melyik város?Pécs Debrecen vagy Budapest?😂Esetleg Sopron?
Várost írj,mert igy senki nem tud segíteni.De egyépként Tesco,Metro Auchann parkolókba szoktak árulni.
A gázpisztolyba való relatíve drágább,mint az önálló tüzijáték rakéta.Ezenkívül borzalmasan koszolja,gyakorlatilag szétbarmolja szerencsétlen műszert,vagy fegyvert.Főleg széttüzijátékozott rg89 nem szép látvány.A jelzőfény ami nekem tetszett annak idején,a többi sokkal kisebb fényt csinál,mint a nagyok.
elvileg ez olcsóbb:
Szia!
Tudom, kicsit elkéstem a válasszal, de hátha még valakinek hasznos információval tudok szolgálni!
Vehetsz ilyen rakétát a piacon, parkolókban esetleg fegyverboltban, igaz ott már elég drágán kóstálják!
Rendelhetsz is az internetről, de egy helyről soha ne rendelj!!!!
A Combat Zone árúházból NE RENDELJ SEMMIT, mert szemetet árulnak!
Én így jártam velük!
Super Effect rakétát rendeltem tőlük az ünnepek előtt.
Korrektül meg jött a termék és azonnal 3 darabot szerettem volna kipróbálni. Egyik sem csinált semmiféle efektet sem!
Jeleztem nekik telefonon, mire a válasz az volt, hogy sajnálják, de a visszafizetés nem lehetséges, mert a terméket fel bontottam, ezért a garanciát el veszítette!?!?
Ekkora baromságot!!!!
Nem nagy összeget buktam, csak 5000 Ft volt a futárral együtt, de hát az is pénz, nem?!?
Egyébként a 10 darabból csak egy volt hajlandó működni, arra meg már sz@rtam rá!
Szemét emberek, határolódj el tőlük!!!!!
..és ugyanígy önvédelmi eszközöknél.Egyébként az összes fegyverboltot,és kereskedőt nem szabad figyelembe venni.Az ő céljuk a marketing meg az eladás.Az,hogy valóban úgy működik-e amit eladnak már kevésbé.Persze van igazságtartalma a leírásaiknak,így tudnak igazán terelni.
Amit Magyarországon árulnak önvédelmi eszköz(fegyver szót hagyjuk) nagy része szemét,mert csak azt lehet itthon eladni.Amik valóban fegyverek pl a muzeális fegyverek,elöltöltősök,nyílpuskák stb azoknak természetesen nem olcsón(pl pietta) már van minőségük.Ilyenre is van példa,ha már a fegyvereknél is tartunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!