Mikor vannak jó áron a tűzijátékok?
Inkább most érné meg rendelni a neten tűzijátékokat, vagy 29-31. között a bevásárlóközpontok parkolóiban?
Gondolok itt kisebb pt 2-es telepekre.
Illetve elfogadnék tippeket is, hogy pár ezerért milyen telepeket érdemes megvenni, és milyen webshopokat ajánlanátok ahol jó árak vannak.
Előre is köszönöm! :)
Nem illegális tartani. A tilalom csak a Kat3, és nagyobb cuccokra vonatkozik.
Amúgy a parkolókban őrült árak vannak....
A legjobb külföldön megvenni, vagy onnan rendelni.
Tudom, hogy te kat 2-t írtál, ez az okostojásnak szólt, aki szerint nem lehet :D
Ali/ebay-ról nem szabad tüzijátékot venni (be sem engednék :D). Megvannak a nagy, erre szakosodott európai webshopok. Ott van Pl a Bombashop.com, hogy csak egyet említsek. Azt pl érdemes megnézni.
Magyar webshopokból...háát...szerintem nem jársz sokkal jobban mint a konténerből. Sem választék, sem ár szempontjából. Persze ez csak az én véleményem :D
Jaaa értem.
Szlovákia? Ausztria?
Onnan is lehet venni, általában jobb áron mint itt. Vagy nem akarsz odáig utazni érte?
Nézz fel még a pyropont.hu-ra.
De ennyi tippem volt, nekem ezek a beszerzési források, sajnos nem tudok többet, amit úgy tényleg ismerek is, és merem állítani, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!